I perioden frem til den 21. august, kun åbent efter aftale.

Kontakt os her

BYT TIL NYT... Dette tilbud gælder ved k...

Læs mere (Se billeder fra tidligere arrangementer)
 

Ris/ ros til MetteDK Brudekjoler


Fortæl om dine oplevelserRis/ ros (Godkendes før de bliver synlig på siden.)

Ris/ ros til MetteDK

Fortæl om dine oplevelserIndsendt af: Karina laursen

Tusinde tak for den smukke konfirmationskjole til Emmalie’s store dage, tak for super god service og hjælp.Indsendt af: Anna s.

Inden jeg kom til jeres butik havde jeg prøvet 30 forskellige kjoler i andre forretninger. Hos jer prøvede jeg 2 kjoler og allerede der vidste jeg at jeg havde fundet kjolen (den første jeg havde prøvet. ) Det er nu ca. 1 1/2 år siden. Og personale var simpelthen så rart, man blev jo nærmest behandlet som en prinsesse, og det var simpelthen så god en oplevelse at jeg fortalte alle omkring mig om det. Jeg blev også bedt om at tage et bryllupsbillede med når jeg skulle aflevere skørtet en uge efter, og det viser at i interresere jer for jeres kunder. Så overvældet som jeg/ vi var efter brylluppet glemte vi alt om at få afleveret skørtet, så fik det gjort en dag for sent. Men jeg havde billede og skørt med og da vi kom stod der en ung pige, og hun sade jo at vi ikke kunne få depositum tilbage ( hvilket også var iorden når vi havde afleveret det en dag for sent) men hun var simpelthen så afvisende og var ligeglad med det billede jeg havde medbragt. Så tog det med hjem igen, sammen med en træls oplevelse. Ærgerligt ! Men det andet personale der hjalp mig med kjole og hele forløbet inden, har kun al verdens ros til jer. Og det er pga. JER at jeg anbefaler mettedk ! :)Indsendt af: Pt

MetteDK er en super god butik med venligt personale og fantastiske kjoler, jeg har ikke set sådan et udvalg af specielle kjoler andre steder! Dette er virkelig butikken at besøge, hvis man leder efter en helt unik brudekjole til den store dag. Tusind tak for hjælpen, jeg vil varmt anbefale jer til kommende brude, især fordi hvis det hele pludselig brænder på, så yder I lige den ekstra indsats for at alt går op i en højere enhed! Tak!Indsendt af: Kaja b

Hej MetteDK
Jeg har en veninde (Winnie B****) som har købt hendes brudkjole hos jer og hun er åbenbart een af jeres meget tilfredse kunder, da hun anbefaler jer til alle hun taler med. Jeg skal giftes til juni 2012 og har derfor været inde på jers hjemmeside. Og hold da helt ferie, hvor har i mange smukke kjoler, sikke et udvalg.

Med hilsen
Kaja BIndsendt af: Susanne hykkelbjerg nilsson

Lovede faktisk at sende billeder fra vores bryllup den 31/7 2010 - disse har jeg nu sendt pr. mail. Og jeg er super glad for den gode behandling jeg har fået hos jer - skal snart finde en gallakjole så kommer sikkert forbi igen hos jer. Billederne må i i øvrigt gerne bruge i jeres galleri for tilfredse kunder:)
Hilsen Susanne H. NilssonIndsendt af: Karin nyborg

Hej Lajla!
Tusind tak endnu engang for det hele i forbindelse med køb af brudekjole, jeg vil varmt anbefale jer til andre :) Fantastisk service man får ved jer. Som lovet har jeg sendt et par billeder, pr. mail :)

Hilsen Karin Nyborg, HerningIndsendt af: Signe christoffersen

Hej MetteDK
Jeg var i jeres smukke butik for nogen tid siden, og købte da også MIN kjole hos jer. Jeg var meget overrasket over at I havde så mange kjoler i jeres butik. Jeg har været i flere butikker, men har aldrig set nogen butik med så stort et udvalg som hos jer. Og tusind tak for den gode service, Lejla. Jeg kan kun anbefale jeres butik til andre.
Med venlig hilsen
Signe

PS. En af gæsterne ved mit bryllup
(Maria), har i øvrigt for 14 dage
siden også købt hendes brudekjole
hos jer.Indsendt af: Susann

Hej Mette
Jeg vil gerne sige mange tak for den gode service jeg fik, da jeg besøgte din butik. Du hjalp mig med at finde den helt perfekte kjole til den store dag. Jeg vil til hver en tid anbefale Mette DK til andre brude.Indsendt af: Kirsten pedersen

Jeg har tidligere været nede hos jer og det var en fantastisk oplevelse, er så glad for jeg fik min første oplevelse hos jer.
I gjorde det til noget specielt!Indsendt af: Louise

Lækre kjoler.
Er helt vild med, at der er så stort udvalg, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg skal ned og kigge hos jer, når jeg skal finde drømmekjolen, men som flere andre, savner jeg at kunne "bladre" i kjolerne, da man klikker meget og trykker meget på "gå tilbage"Indsendt af: Rita jensen

Hej!
Jeg var i onsdags ved jer og prøve kjoler.

Jeg fik en rigtig fin service, men fandt desværre ikke K J O L E N. Alligevel vil jeg lige sige tak for god betjening:)
Mvh. Rita JensenIndsendt af: Lene bukalo

Tak for info. Vi har været i jeres butik i dag og har købt sko. Der var smilende, venlig og hjælpsom betjening, hvilket ikke er en selvfølge i dag. Tak for det.
Vi vil varmt anbefale jeres butik til andre, og vi fortryder vi ikke havde opdaget jer før.

Mvh LeneIndsendt af: Marion

Hei og takk for raskt svar!
Jeg ble veldig trist når jeg leste mailen - for jeg hadde da nettopp betalt for kjolen min på belle amie her i Norge... og den er ca dobbelt så dyr her. Jeg kunne ikke henge den af lenger, og måtte derfor ta et valg, trodde aldri at det kunne være så store prisforskjeller mellem norge og danmark, men der tok jeg sørgelig feil. Vel, takk for hjelp!

Mvh
MarionIndsendt af: Sarah

Flot hjemmeside med et stort udvalg af kjoler. Jeg savner måske også, at kunne "bladre" i kjolerne a la et diashow, hvor man ser alle i stor format. Men tak for den gode inspiration:)Indsendt af: Anne sofie *2

Hej Mette :-)
Vi eeeeeeeeeeeeeeeelsker vores konfirmationskjoler! Og selvfølgelig skulle de være nede fra MetteDk. Du er en fantastisk ekspedient.

Knus Anne-Sofie Juhl & Anne Sofie OkkerstrømIndsendt af: Anne

Der mangler priser på de fleste af kjolerne.Indsendt af: Lisbeth (i norge)

Kjære Alle dere pà MetteDK

Tusen, tusen takk for fantastisk hjelp med à finne drømmekjolen.
Veldig fornøyd og mye skryt for den nydelige kjolen.
Anbefaler alle kommende bruder à reise til dere

Stor takk fra Lisbeth (I Norge)Indsendt af: Line

jeg syntes det er nogle rigtig skønne kjoler som der er her inde på nettet ser frem til at komme ned og prøve konfimatinskjolerIndsendt af: Irene gad

Overordnet er det en virkelig smuk hjemmeside! Jeg savner, at man kan "bladre" i kjolerne, og at der var priser på. Men udover det, så er siden rigtig flot og meget inspirerende. Brudekjoler vi forhandler:

 
ZenRockers

© MetteDK Brudekjoler · Sønderlandsgade 22 · 7500 Holstebro · Tlf: 97 41 44 44

E-mail:  mettedk@mettedk.dk · Book en aftale